Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. batre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Remenar enèrgicament, a cops de forquilla o batedor o amb un aparell, un preparat líquid o pastós fins a aconseguir una determinada textura. [...]
2. batre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Remenar enèrgicament, a cops de forquilla, de batedor o amb un aparell, un preparat líquid o pastós fins a aconseguir una determinada textura. [...]
3. enoscopi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aparell que s'utilitza per a observar el vi a contrallum per tal d'avaluar-ne el color. [...]
4. picar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Esmicolar carn, hortalisses, etc. amb una maça, una mà de morter o amb qualsevol aparell manual o mecànic. [...]